Til virksomheder

Hjælp dine medarbejdere af med søvnproblemer og øg produktiviteten!

Det koster i tabt produktivitet at have trætte medarbejdere med søvnproblemer. Det koster rigtig mange penge. En ny undersøgelse viser, at søvnproblemer blandt ansatte koster den amerikanske stat 63 milliader dollers om året (Jf. A. Huffington 2016). Det er rigtig mange penge.

Men også herhjemme i andedammen, i en mindre eller mellemstor virksomhed, er det et problem. Næsten halvdelen af alle voksne danskere har oplevet søvnproblemer, der har været forstyrrende for deres arbejde. Mellem 10-16% i kritisk grad.

Det kræver ikke det store matematikgeni at regne ud, at det koster for en virksomhed, og der derfor er både bundline og øget arbejdsglæde…ja lad os bare gå så langt som at sige livsglæde i at inspirere sine kollegaer og medarbejdere til at prioritere søvn, og hjælpe dem, der er mere udfordret.

Er søvn en privat sag?

Søvnen hører på mange måder privatlivet til, og derfor kan mange være lidt forbeholdne overfor at blande sig i andres søvn. Men vi blander os rask væk i andre menneskers rygevaner og alkoholvaner, og mange arbejdspladser har også forskellige fitnesstilbud – eller ordninger til rådighed for deres medarbejdere. Nu er det tid til næste skridt. Uden løftet pegefinger, men til at inspirere til bedre søvn. En ting vi alle sammen gør, og som rigtig rigtig mange ville ønske, de var bedre til.

Foredrag og vejledning

Et oplæg fra mig tager ca. 45 min + evt. tid til spørgsmål og vil helt sikkert hjælpe dine kollegaer til at tænke mere over deres søvn og vil uden tvivl rykke på opfattelsen af søvnens vigtighed.

Hvor min bog er en personlig beretning om dårlig søvn, er foredraget mere en blanding af det personlige og det forskningsbaserede. Serveret i en let, inspirerende og humoristisk tone.

Er der behov for yderligere hjælp til mere personligt at hjælpe en eller flere, kan vi alt efter omfang stykke et tilbud sammen, som i et kortere forløb mere direkte vil se på den enkeltes søvnkvalitet og bedring af denne.