Søvnvejledning

Søvnvejledning hvad er det?

Ved en søvnvejledning hos mig ser vi på dine nuværende rutiner omkring din søvn, din kost og din træning. Jeg hjælper dig med at rette det til i forhold til netop din søvnudfordring.

Jeg hjælper dig også med at føre søvndagbog, og tilføjer div. øvelser der er tilpasset dig, dit liv og din søvn. Og selvfølgelig gennemgår jeg den med dig fra gang til gang.

Jeg holder dig på sporet, motiverer dig til at prioritere din søvn, og støtter dig kærligt i det, jeg ved kan være en lidt svær proces.

Vi snakker om, hvad der foregår i dit liv, der måske står og larmer lidt i hjørnet, og som der eventuelt skal ses på for at få ryddet op i din søvn. Jeg laver dog IKKE terapi. Hvis det viser sig, at det er et behov, så hjælper jeg dig gerne med at finde den rette.

Søvnvejledning er ikke noget, der kræver en hel masse besøg eller samtaler. Det kan ofte klares på ca. 3 samtaler, hvor du så selvfølgelig selv skal arbejde videre måske resten af dit liv. Men det er det hele værd, set i forhold til det liv man får, når man sover godt om natten.

Søvnvejledning hvor foregår det?

Vejldningen kan foregå hos mig på Frederiksberg eller via skype. Det er altid en god ide, at første møde er face to face, hvis det er muligt.

Søvnvejledning hvad koster det?

Pris pr. time: 500 kr. inkl. moms (Introtilbud)

3×1 time: 1200 kr. inkl. moms (Introtilbud)

Søvnvejledning til virksomheder

Kontakt mig for individuelt tilbud, hvis du ønsker at tilbyde søvnvejledning til en eller flere af dine medarbejdere.