REACH OUT betyder ræk ud. Det ligger bare lidt mere lækkert i munden på engelsk. 

Jeg hjælper nystartede vidensformidlere med digital markedsføring, formidling og forretningsudvikling.

Det gør jeg primært gennem strategiske snakke og overvejelser med min klienter om følgende 

  • Ræk ud med – dit unikke produkt, din viden, din ydelse.
  • Ræk ud mod – din strategi til at nå din specifikke målgruppe.
  • Ræk ud via – dine optimale kanaler til din personlige formidling. 

Som nystartet vidensformidler er der meget der skal være styr på, meget nyt teknik der skal forstås, et utal af SoMe kanaler man “bør” være synlig på. Alt imens jo altså også skal tjene nogle penge, på det man rent faktisk er god til. Ikke at man ikke også kan være god til alt det andet. Men man vælger næppe en karriere som behandler eller coach, fordi man bare topelsker at sidde og rode med html koder, eller at lave lange strategisk smarte mail kampagner. Det er dog en del af pakken, når man starter op. Med mindre man altså hiver fat i sådan en som mig, der enten kan lære dig at gøre det, eller gøre det for dig. 

Eksempler på ting jeg hjælper med:

WordPress hjemmeside, landingpages, mailflows, opsætning af mailsystemer, integration af mailsystemer med WordPress. Strategi. Målgruppeforståelse. Div opsætninger på Facebook. Undervisning i Canva. Lydredigering til simple lydfiler eks meditationer med baggrundsmusik. Podcast. Synlighed og indhold til sociale medier. Nyhedsbreve. Freebies. Sign up strategier. 

Jeg laver indimellem workshops, men arbejder primært med en til en, da min oplevelse er, at det giver mest værdi for mine klienter. 

Se priser her

Denne side anvender cookies, for at forbedre din oplevelse.

*Læs privatlivspolitik her